لوازم جانبی موبایل

 

در مجموع می‌توان گفت، ۵ نوع ماده پر مصرف در تولید لوازم جانبی موبایل، تبلت و کامپیوتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لوازم ساخته شده با تی پی یو:

کاورهای نرم و دوست داشتنی از ترموپلاستیک انعطاف پذیر تولید شده، که قابلیت پذیرش خواص فیزیکی متنوعی را داراست. ارتجاع بالا، قابلیت فشردگی خوب، رنگ پذیری، مقاومت در برابر ضربه، خراش، پارگی، تغییرات آب و هوا و حتی هیدروکربن ها، دلیل استفاده از این ماده در  تولید کاورهای موبایل نرم است. بسیاری از کاورهای امروزی از تی‌پی‌یوها تولید می‌شوند.

لوازم ساخته شده با پلی کربنات:

پلی کربنات از خانواده پلیمرهای ترموپلاستیک بوده که در صنایع بسیار زیادی قابل استفاده است. از مزیت‌های مهم این ماده وزن بسیار سبک آن بوده که باعث شده در صنایع قالب‌سازی و حرارتی مورد استفاده قرار بگیرد. یکی از مشکلات بارز این ماده حفظ گرما، درون خود بوده و از آن در لوازم جانبی موبایل بسیار زیاد استفاده می‌شود. کاور و لوازم جانبی خشک معمولا با این ماده تولید می‌شوند.

لوازم ساخته شده با پلی پروپیلن:

این ماده شیمیایی هم از جمله مواد پر مصرف صنعت لوازم جانبی موبایل، تبلت و کامپیوتر بوده و قیمت بسیار ارزان آن به همراه انعطاف پذیری بسیار زیاد و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی متغیر، از مواد پر کاربرد تولیدات لوازم جانبی است. رنگ پذیری، قابلیت بازیافت، عدم خراش پذیری سطح روی آن با ناخن و نیز مقاومت آن در برابر خرد شدن از مزیت‌های آن بوده، هر چند در اثر وارد شدن نیروی بیش از حد و یا خراش سطح آن، سفیدک می‌زند.

لوازم ساخته شده با پی‌وی‌سی:

پی‌وی‌سی پلاستیکی سخت است که می‌توان با استفاده از روان‌کننده‌های صنعتی آن را نرم و انعطاف پذیر کرد. در حدود ۱۵۰ سال پیش هنوز شیمی‌دان‌ها توانایی انعطاف پذیر کردن این ماده را نداشتند تا در سال ۱۹۲۶ شیمی دانی به نام والو سیمون روشی برای نرم کردن پی‌وی‌سی یافت. نتیجه ماده‌ای شد که امروز در صنایع مختلف و تولید لوازم جانبی موبایل از آن استفاده می‌کنند. البته ترکیب این ماده با برخی روان کننده‌ها خطرناک بوده و استفاده آن در بسیاری از صنایع به همین دلیل کاهش پیدا کرده است.

لوازم ساخته شده با آلومینیم:

آلومینیم ماده‌ای است که در عین سبکی یکی از استانداردترین مواد مورد استفاده در صنایع تجاری مختلف بوده و در هنگام استفاده از آن حس سردی خاصی را منتقل می‌کند. در صنایع هواپیماسازی از آن استفاده می‌کنند و امروزه در تولید تلفن همراه هم بسیار پرکاربرد است. نکته ارزشمند این ماده کیفیت بالای آن بوده که در تولید لوازم جانبی به صورت ترکیبی در کنار مواد پلیمری استفاده می‌شود و جلوه خاصی به محصولات می‌بخشد.

توجه به این نکته ضرروری است که مواد مورد استفاده در لوازم جانبی تنوع بسیار زیادی دارند و ما فقط به ۵ مورد از پر کاربرد ترین آنها اشاره کرده‌ایم. بد نیست بعضی از برندهای معروف که از این مواد در تولیدات خودشان استفاده می‌کنند را نام ببریم:

 

 

 

یک سوم این پوشیدنی‌ها هوشمند بع از خریداری کنار گذاشته می‌شوند

اگر چه تعداد کاربرانی که به خرید پوشیدنی‌های هوشمند علاقه نشان می‌دهند کم نیست، اما بررسی‌های موسسه تحقیقاتی گارتنر نشان می‌دهد یک سوم این پوشیدنی‌ها بعد از خریداری کنار گذاشته می‌شوند.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از زد.دی‌.نت

تحقیقاتی که توسط گارتنر انجام شده حاکیست ۲۹ درصد از ساعت‌های هوشمند و ۳۰ درصد از مچ بندهای ورزشی و حفظ تناسب اندام بعد از گذشت مدتی از خریداری آنها کنار گذاشته می‌شوند و دیگر مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

در تحقیق یادشده بیش از ۹۵۰۰ نفر از مصرف کنندگان و کاربران این نوع ابزار و تجهیزات از استرالیا، انگلیس و آمریکا در حد فاصل ماه‌های ژوئن تا آگوست مورد پرسش قرار گرفتند و از آنها در مورد نگرششان به این نوع ابزار و وسایل پرسش شد.

همچنین تلاش شده تا رفتارهای آنان در زمان خرید ساعت‌های هوشمند، مچ بندهای حفظ تناسب اندام و عینک‌های واقعیت مجازی بررسی شود. علت اصلی عدم استفاده از این وسایل این بوده که کاربران آنها را مفید نمی‌دانستند، از آنها خسته شده بودند یا وسایل یاد شده شکسته شده و آسیب دیده بودند.

تحلیل‌گران گارتنر می‌گویند توقف استفاده از ابزار یادشده یک مشکل جدی برای صنعت تولید پوشیدنی‌های هوشمند است و آینده صنعت مذکور را تهدید می‌کند. برای حل این مشکل باید کارآیی ابزار یاد شده افزایش یابد تا انگیزه بیشتری برای خرید و استفاده از آنها وجود داشته باشد.

گارتنر نرخ پذیرش و تمایل به استفاده از ساعت‌های هوشمند را تنها ده درصد دانسته، اما می‌گوید این رقم در مورد مچ‌بندهای حفظ تناسب اندام ۱۹ درصد و در مورد هدست‌ها و عینک‌های واقعیت مجازی تنها ۸ درصد است.

علاوه بر عدم تعریف کارآیی مناسب برای این ابزار و وسایل قیمت بالای آنها هم مانعی در برابر خریدشان محسوب می‌شود. بیشترین نرخ میزان استفاده از ساعت‌های هوشمند با ۱۲ درصد مربوط به آمریکابوده و انگلیس و استرالیا با ۹ و ۷ درصد در رتبه‌های بعدی هستند.

پینگل

 پینگل

بازار داغ پیام رسان‌ها و استقبال عمومی از این اپلیکیشن‌ها باعث رقابت در حوزه رونمایی از امکانات اپلیکیشن‌های پیام‌رسان رایگان شده و امکاناتی همچون تماس رایگان صوتی و تصویری با کیفیت بالا و اینترنت کم سرعت ارائه شده است.

 

به گزارش کلیک، چند سالی است که اپلیکیشن های پیام رسان در گوشی های هوشمند به ابزاری کم نظیر در حوزه ارتباطات تبدیل شده اند؛ چرا که کاربران بدون هزینه بالا می‌توانند پیام و صوت خود را به دیگران رسانده و از امکانات چت گروهی بهره ببرند.

پیام رسان ها در ایران با وایبر فراگیر و عمومی شد و اندک زمانی بعد، تلگرام به صورت عمومی فراگیر شد و حالا به حدی رسیده است که کمتر ایرانی را می توانی بیابی که از تلگرام استفاده نکند.با توجه به اینکه پیام‌رسان‌ها دیگر عضو جدایی ناپذیر از اسمارت‌فون‌ها شده‌اند، هر روز پیام‌رسان‌های متنوعی در استورهای مختلف عرضه می شوند.

در این حوزه مهمترین رکن پیام‌رسان‌ها، عامه‌پسند بودن پیام رسان‌هاست و اگر مشکلات دیگر پیام‌رسان‌ها برطرف و قابلیت های جدیدی هم به آن اضافه شود، استقبال گسترده‌ای را در پی خواهد داشت.

چرا که در این حوزه، پس از فراگیری استفاده از تلگرام، ایمو، واتس آپ و… اختلال های این پیام رسان و ضعف هایی برای عموم روشن شد تا کار رقبا برای حضور در این عرصه باز شود.

فیلتر و یا کند شدن پیام‌رسان‌ها امری است که تقریبا باید خود را به آن عادت دهیم زیرا هرچند وقت یک‌بار مهاجرتی به سمت یک اپلیکیشن دیگر آغاز شود که نمونه آن برای ایرانی‌ها تغییر استفاده پیام‌رسان‌ها از وایبر به تلگرام بود.

در این بخش، مشکلات اینترنت در ایران و ضعیف بودن اینترنت در تلفن های همراه و نبود امکان تماس صوتی و تصویری با اینترنت کم سرعت مشکلی است که کار را برای حضور رقبای تازه باز کرده است.

بر اساس این گزارش، تلگرام محیط امنی را به کاربران خود هدیه داد تا در فضایی عامه‌پسند و امن بتوانند اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند که این ویژگی تا قبل از تلگرام در هیچ نرم‌افزاری به‌صورت قدرتمند دیده نشده بود.

بر همین اساس در این گزارش قصد داریم تا یکی از رقبای تازه تلگرام که در این حوزه فعالیت‌هایی قابل تامل برای کاربران ایرانی داشته است را معرفی کنیم.

استفاده از اپلیکیشن پیام رسانی که بتواند تماس رایگان صوتی و تصویری را با کیفیت بالا داشته باشد همیشه یک خواسته منطقی ازسوی کاربران است. این نیاز اگر با امکانات ایرانی ها و سرعت پایین اینترنت هم همگون شود که دیگر به یک هدف نهایی تبدیل می شود؛چرا که اگر کاربر ایرانی برای ارتباط تصویری و صوتی به اینترنت پر سرعت نیاز نداشته باشد بهترین امکاناتی را که می تواند، دریافت خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، در اپلیکیشن پینگل این امکانات تازه ارائه شده و می‌توانید تماس صوتی رایگان با کیفیت داشته و حتی با اینترنت ضعیف و ۲G تماس تصویری رایگان با رزولیشن ۷۲۰P و پیغام رسانی بسیار سریع، ساده و امن را در کنار اشتراک گذاری عکس، ویدئو و موقعیت جغرافیایی تجربه کنید.

رمزگذاری همه اطلاعات و فعالیت‌های شما، یکی دیگر از مزایای این رقیب تلگرام است که کاربران بسیاری را تحریک می کند تا از تلگرام و ایمو به این ابزار تازه کوچ کنند.

همین‌طور موضوع باتری خوری پیام رسان‌ها یکی دیگر از مشکلات این بازارها است که در این اپلیکیشن بدان توجه شده و در کنار صرفه جویی در مصرف باتری تا ۱٫۵ برابر، خیال کاربر را از امنیت و مصرف باتری راحت می‌کند.

از دیگر مزایای این اپلیکیشن می‌توان به تماس‌های بین‌المللی فوق‌العاده ارزان با استفاده از امکان Pinngle Out اشاره کرد که با کیفیت فوق العاده بالای صدا و تصویر حتی با اینترنت ضعیف قابل دسترسی است و کاربران با هزینه بسیار ناچیز می توانند از آن استفاده کنند.

مصرف بالای حجم اینترنت در پیام رسان‌ها برای کاربران ایرانی یکی دیگر از مشکلات موجود است که در اپلیکیشن تازه پیام رسان برای آن چاره اندیشیده شده است. مصرف ۳۰درصد کمتر پهنای باند اینترنت موضوعی است که برای ایرانی‌ها خیلی مهم است، زیرا اینترنت نامحدود در ایران کمتر مورد استفاده است و قیمت اینترنت موبایل هم تا حدودی بالا است. از این رو این امکان می تواند کمک خوبی برای هزینه های ایرانی ها باشد.

گفتنی است این اپلیکیشن در گوگل پلی، اپ استور و کافه بازار در دسترس است

شلرز باتری

برای همه ما اتفاق افتاده است که برای رفتن به جایی عجله داشته باشیم ولی متوجه شویم که شارژ گوشی هوشمندمان به شدت کم است. اما آیا راهی برای افزایش سرعت شارژ شدن گوشی وجود دارد؟

به گزارش کلیک، یکی از سخت ترین شرایط برای بسیاری از افراد این است که مجبور باشند به صورت ناگهانی جایی بروند و فرصت کافی برای شارژ کردن گوشی خود را پیدا نکنند. به خصوص وقتی گوشی پیغام هشدار خالی بودن باتری را اعلام می کند، همه چیز بدتر می شود و مطمئن می شوید که اگر بخواهید گوشی را شارژ کنید، حتما دیر خواهید کرد. اما شاید راه بهتری هم باشد!

  • بستن برنامه های پس زمینه:

قبل از این که گوشی را به شارژر وصل کنید، تمامی اپلیکیشن های باز در بک گراند را ببندید و گوشی را بر روی حالت پرواز قرار دهید. همان طور که می دانید با این کار دریافت همه امواج بیسیم را غیر ممکن می کنید. به علاوه دیگر امکان برقراری تماس، دسترسی به اینترنت و یا استفاده از موقعیت یاب گوشی را هم نخواهید داشت. با این کار گوشی شما قادر خواهد بود تا با سرعت بسیار بیشتری خود را شارژ کند چرا که پردازش های پس زمینه دیگر قادر به مصرف انرژی از باتری گوشی شما نیستند.

  • گوشی خود را خاموش کنید:

راه دیگری که می تواند به شکل مشابه کمکتان کند، این است که گوشی را به طور کامل خاموش کنید! البته واضح است که این روش برای افرادی که از گوشی خود به عنوان ساعت یا آلارم استفاده می کنند، چندان کار ساده ای نیست. اما باز هم می تواند به خوبی کمکتان کند.

البته باید توجه داشته باشید که این اقدامات قرار نیست معجزه کنند و تنها چند دقیقه در شارژ سریع تر گوشی شما تاثیر خواهند گذاشت. اما وقتی عجله داریم، هر ثانیه هم اهمیت دارد!

یکی از نکات مهم در مورد سرعت شارژ شدن باتری این است که زمان شارژ به طور مستقیم با اندازه باتری، سالم بودن آن و قدرت شارژ دهی شارژر در ارتباط است.

به یاد داشته باشید که نور پس زمینه و صفحه نمایشگر هم میزان خیلی زیادی از انرژی باتری را مصرف می کند. هیچ نیازی نیست تا به طور مرتب پروسه شارژ شدن گوشی تان را چک کنید. فقط اجازه بدهید تا گوشی تان شارژ شود و هر زمان که برای بیرون رفتن به آن نیاز داشتید، آن را از برق بکشید. این که هر دقیقه میزان شارژ آن را چک کنید، جز کندتر کردن روند شارژ گوشی، کار دیگری نمی کند.

طی یک آزمایش درباره شارژ کردن باتری، گوشی مورد آزمایش در حالت پرواز، ۴ دقیقه زودتر به شارژ کامل رسید. حتی کمی قبل تر و در آزمایشی دیگر، گوشی در حالت پرواز ۱۱ دقیقه زودتر گوشی دیگر به شارژ ۵۰ درصد رسید!

در نهایت، همان طور که بالاتر هم گفته شد فعال کردن حالت پرواز در زمان شارژ کردن گوشی، به خصوص در شرایط حساسی که عجله دارید، پیشنهاد خوبی است اما برای همه افراد مناسب نیست؛ چون نمی توانید در این حالت از اینترنت استفاده کنید، مگر آن که به صورت دستی مجددا وای فای را فعال کنید که باز هم باعث کند شدن سرعت شارژ می شود.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل شبکه های اجتماعی

آیا شما هم جز کسانی هستید که علاقه دارید بدانید چه کسانی پروفایل و عکس شما را در شبکه های اجتماعی چک می کنند؟ اگر به دنبال چنین راهکارهایی هستید پیشنهاد می کنم این مطلب را بخوانید.

کلیک- اول از همه باید بگوییم که در حال حاضر امکان نمایش و دیدن بازدیدکنندگان پروفایل و اکانت شخصی در شبکه های اجتماعی و اپ های چت مثل تلگرام، فیسبوک، اینستاگرام و .. برای هیچ کاربری وجود ندارد. مگر اینکه خود این سرویس ها قابلیت و کد API را برای توسعه دهندگان این سرویس ها منتشر کنند. اگر هم برنامه و سرویس هایی را در این زمینه در اینترنت دیدید که مدعی چنین کاری هستند باید بدانید که همه هک و کلاهبرداری به حساب می آیند.
ممکن است بعضی از سایت ها روش های غیر معمولی مثل استفاده از کوتاه کننده لینک، تصاویر QR Code و بررسی اسکن ها و .. را برای ردیابی بازدیدکننده پیشنهاد کنند. اما این روش نیز با توجه به افزایش سطح دانش و استفاده از تکنولوژی در بین اکثریت مردم کارایی قابل توجهی ندارد.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل شبکه های اجتماعی
با این حال تعدادی ابزار رسمی و ترفندهایی وجود دارد که می توان از طریق آن اطلاعاتی را از بازدید کنندگان پروفایل خود بدست آورید البته این اطلاعات به طور قطع و ۱۰۰ درصد دقیق نیستند و می توانند اطلاعات اشتباهی را نیز در این مورد به شما بدهند.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل فیسبوک با ابزار Wolfram Alpha

شاید نام ابزار Wolfram Alpha را شنیده باشید. احتمالا اولین چیزی که در رابطه با این اسم به ذهنتان خطور کرده است محاسبات و ماشین حساب آن است. ولی باید بگوییم که این یک ابزار پیشرفته آنالیز نیز هست که می تواند پروفایل شما را آنالیز کند ومانند گوگل آنالیتیک که آمار مربوط به بازدید وب سایت ها را نشان می دهد، بازدید ها و آمار مربوط به پروفایل فیسبوک را به شما نشان می دهد.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل شبکه های اجتماعی
برای این کار به صفحه این ابزار Wolfram|Alpha Personal Analytics for Facebook بروید و طبق ویدیو آموزشی زیر مراحل را دنبال کنید. این ابزار با دسترسی که شما به آن می دهید بازدیدکنندگان پروفایل شما را آنالیز می کند و به شما اطلاعات آن را نمایش می دهد.

چگونه بفهمیم چه کسانی اینستاگرام ما را چک و بازدید کرده اند ؟

برای اینکه بدانید چه کسانی معمولا به پروفایل اینستاگرام شما سر می زنند و پیگیر پست های شما هستند می توانید یک ویدیو در اینستاگرام خود آپلود کنید و از قسمت View متوجه شوید چه کسانی ویدیوی شما را مشاهده کرده اند. در این قسمت نام اکانت هایی که ویدیو را پلی کرده اند برایتان نمایش داده می شود.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل شبکه های اجتماعی
شاید بگویید این موضوع چندان ربطی به مشاهده بازدیدکنندگان پروفایل اینستاگرام نداشته باشد اما به این نکته توجه کنید که کسانی که ویدیوهای شما را مشاهده می کنند در واقع همان کسانی هستند که همیشه پروفایل شما را زیر نظر گرفته و پست های شما را پیگیری می کنند.
چه کسانی پروفایل تلگرام من را چک می کنند؟

حتما شما هم تبلیغات بسیار زیاد هک تلگرام و فروش و ابزارهای مختلف در این رابطه را دیده اید. همه این تبلیغات به دلیل علاقه نشان دادن کاربران نسبت به این مساله است. اما باید بدانید که همه این ابزارها کلاهبرداری هایی از سمت تعدادی فرصت طلبان است که با سو استفاده از بی اطلاعی کاربران انجام می شود.
تلگرام بیشتر نقش یک مسنجر را برای کاربران بازی می کند تا یک شبکه اجتماعی. به همین دلیل از طرف شرکت سازنده آن حریم خصوصی خاصی برای آن در نظر گرفته شده است. بر همین اساس نیز می توانیم نتیجه بگیریم زمانی که خود شرکت مبدا اعلام وجود چنین امکانی را برای کاربران نکند نباید به هیچ گونه ابزار و یا تبلیغات مخربی برای هک تلگرام اعتماد کنیم.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل شبکه های اجتماعی
توجه داشته باشید که قبل از عتماد به این تبلیغات اول به سایت سازنده ان مراجعه کنید و مطمئن شوید چنین امکانی از طرف شرکت سارنده برای آن سوشیال مدیا در نظر گرفته شده است یا خیر.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل شبکه های اجتماعی
مثلا در مورد شبکه های اجتماعی LinkedIn و Badoo می توانید از این امکان به صورت پیش فرض در پروفایل خود استفاده کنید. کاربران این دو شبکه اجتماعی می توانند کسانی که به پروفایل آن ها سر زده اند را در بخش هایی نظیر Visitors یا Who’s views your profile ببینند.

بررسی و چک کردن بازدیدکنندگان پروفایل شبکه های اجتماعی

اما در مجموع چنین قابلیت هایی هنوز به صورت رسمی و دقیق برای چک کردن پروفایل تلگرام و اینستاگرام و .. ارائه نشده است.

۳ وب سایت برتر سئو (SEO) رایگان

استفاده از فناوری های اطلاعاتی در دنیای امروز امری بسیار رایج و کاربردیست و هر فردی فارغ از نوع بینش و فعالیتی که دارد، می تواند با بهره گیری از این ابزارها، به بهبود هرچه بیشتر ارتباطات و دسترسی به اهداف خود بپردازد. در این نوشته، وب سایت های برتر در زمینه سئو (SEO) که بصورت رایگان خدمات خود را ارائه می کنند معرفی و به صورت خلاصه بعضی از خدمات ویژه شان شرح داده می شود.

۱- وب سایت MAJESTIC SEO

seo-website-free

این وب سایت دارای یک ابزار رایگان قدرتمند سئو می باشد که برای آنالیز بک لینک ها بسیار مفید و قابل توجه می باشد. موتور جستجوی این سایت خلاصه ای از تمامی دامین های ارجاع شده و بک لینک های خارجی را به شما ارائه می دهد. ابزار تاریخچه بک لینک این سایت به شما امکان می دهد تا تعداد بک لینک ها را برای سایت خود مشخص و همچنین تغییر و تحول آنها را در طول زمان پیگیری کنید. بنابراین می توان به راحتی ساخت لینک در وب سایت را مدیریت نمود. با عضویت در وب سایت می توان به اطلاعات و قابلیت های بیشتری دست پیدا کرد. با وارد نمودن آدرس وب سایت، اطلاعاتی جامع از لینک های ورودی و خروجی به وب سایت، تاریخ ایجاد، تغییر یا حذف این لینک ها و موارد بیشماری از این دست در اختیار کاربر قرار می گیرد. اگر تاکنون در مورد محدودیت نمایش فقط ۵ لینک به وب سایت شما در Alexa عصبانی و ناراحت بودید، اکنون می توانید به طور کامل و با جزئیات فراوان و بدون محدودیت این اطلاعات را بدست آورید.

۲- وب سایت SEO Site Checkup

seo-2

این وب سایت یک آنالیز رایگان و کامل از سئو سایت شما ارائه می دهد. تمامی عناصر وب سایت از جمله آمار صفحات، داده های سایت، متا تگ ها، کی ورد ها، عنوان سایت، هدینگ های H1، H2 و …، سایت مپ، حجم صفحه اصلی و سایر صفحات، آنالیزهای گوگل و پیج رنک گوگل و الکسا، تست سرعت، کش، لودینگ، جی کوئری و …، امنیت سرور وب سایت و بسیاری از آیتم های دیگر کنترل می شوند. همچنین امکان گزارش گیری و ذخیره آن بصورت PDF و ارسال بصورت ایمیل بصورت ساده و رایگان فراهم است. به عقیده نگارنده، وب سایت SEO Site Checkup یکی از بهترین و معتبرترین سرویس دهندگان رایگاه SEO در جهان است که سازگاری کاملی با وب سایت های ایرانی با محتوای فارسی نیز دارد. استفاده از این وب سایت مفید و رایگاه را جهت بهبود سئو سایت خود به شما کاملا توصیه می کنم.

۳- وب سایت ahrefs

seo-3

این وب سایت نیز مانند Majestic SEO خدمات پیشرفته ای را در زمینه لینک ها، بک لینک ها، رفرنس ها و صفحات برتر و کلیه خروجی و ورودی های گذشته و فعلی به وب سایت ارائه می دهد. همچنین در بخش گزارش ها می توان گزارش کاملی را از وضعیت سئو وب سایت خود مشاهده کرد. با عضویت رایگان و ساده در این وب سایت، بسادگی می توان لیست بلندی از لینک های قسمت های مختلف وب سایت را بررسی و کنترل نمود.

مقایسه تعرفه مکالمه و پیامک اپراتورهای موبایل می‌تواند زمینه‌ای برای انتخاب بهترین سیم‌کارت همراه باشد.

حضور چهار شرکت در بازار ارتباطات همراه باعث شده تا برخی مشترکان موبایل نسبت به انتخاب سیم‌کارت و مقایسه تعرفه‌ها دچار مشکل شوند.

از آن حیث که کلیه اپراتورهای همراه خدمات Pre-Paid یا به عبارتی پیش پرداخت (اعتباری) هستند در جدول زیر اقدام به مقایسه تعرفه مکالمات این قبیل سیم‌کارت‌ها کرده‌ایم.
بهترین -سیم‌کارت- اعتباری
مقایسه نرخ پیامک این اپراتورها نیز به شرح جدول زیر است که در تمامی موارد تعرفه‌های اولین اپراتور اعتباری ایران جذاب‌تر از سایرین به نظر می‌رسد:

بهترین -سیم‌کارت- اعتباری

منبع:iranjib

شرکت هواپیماسازی «بوئینگ» نیز در حال ساخت نوعی تلفن هوشمند با نام «بوئینگ بلک» است. این غول هوا ـ فضا از سال ۲۰۱۴ کار ساخت این گوشی را آغاز کرده که دارای ویژگی جالب است به طوری که این گوشی در هنگام خطر خود را از بین می برد.

به گزارش کلیک، شرکت بوئینگ بلک در اقدامی جالب قصد دارد گوشی جدیدی را روانه بازار کند که عملکرد منحصر به فردی دارد. گوشی «بوئینگ بلک» هنگامی که در معرض خطر قرار بگیرد به صورت خودکار شروع به نابود کردن قطعات داخلی می‌کند تا به این شیوه از اطلاعات فوق‌العاده حساس محافظت کند. شرکت بوئینگ هم‌اکنون آماده آزمایش میدانی این گوشی است و برای این که بتواند به بهترین شکل ممکن از این گوشی کار بگیرد تصمیم دارد آن را در اختیار بهترین کسی که می‌توان سراغ گرفت، بگذارد.
 boeing_black_phone
مایکل راجرز، رییس آژانس امنیت ملی (سیا)، جزو نخستین کسانی است که گوشی هوشمند «بوئینگ بلک» را مورد آزمایش و ارزیابی قرار می‌دهد. راجرز کسی است که روزانه اسناد فوق سری در اختیار دارد و از این رو بهترین گزینه برای به کارگیری و آزمایش گوشی هوشمند «بوئینگ بلک» به شمار می‌آید. این که بوئینگ حاضر شده تا برای آزمایش گوشی خود چنین هزینه‌ای را متقبل شود نشان می‌دهد که در حال نزدیک شدن به مرحله تولید انبوه این گوشی هوشمند است. البته با آزمایش کنندگان اتمام حجت شده است که اجازه ندارند تا در این آزمایش اطلاعات نظامی را جایی بازگو کنند.
گوشی «بوئینگ بلک» هنگامی که به شبکه جهانی سامانه ارتباطات هوشمند (JWICS) فوق سری متصل می‌شود در محافظت از اطلاعات قابلیت بهتری در مقایسه با ماشین مجازی دارد و سرعت عمل بیشتری از خود نشان می‌دهد. این گوشی همین که مورد دستکاری قرار بگیرد شروع به پاکسازی همه اطلاعات و نرم‌افزارها می‌کند تا دیگر قابل استفاده نباشد. همچنین چنان چه مانند گلکسی نوت ۷ خود به خود آتش بگیرد، دقیقا همان اتفاقی است که در ماموریتی غیرممکن از دستگاه برقراری ارتباط انتظار می‌رود.
درست است که این گوشی هوشمندبوئینگ با هدف استفاده در حوزه‌های دولتی ساخته و عرضه می‌شود اما از فن‌آوری دو سیم کارت نیز پشتیبانی می‌کند. بنابراین کاربر می‌تواند بدون نیاز به تعویض گوشی هم استفاده شخصی و هم کاری از «بوئینگ بلک» داشته باشد.

اتاق خبر 24: 

بار دیگر انفجار آیفون در چین خبرساز شده است.انفجاری که ناشی از مشکل پیش‌آمده برای باتری گوشی است.

باتری‌های لیتیوم یونی وقتی آسیب می‌بینند خطرناک می‌شوند. متورم می‌شوند و ممکن است منفجر شوند. گزارش شده در چین، آیفون فردی از دستش رها شده و روی زمین افتاده، به همین خاطر متورم شده و پس از آن منفجر شده است.

طبق گزارش، این آیفون 7 پلاس حدود یک ماه پیش خریداری شده است. دارنده آیفون منفجرشده گفته است که این گوشی به طور تصادفی از دستش رها شده و پس از افتادن روی زمین شروع به دود کردن و لرزش کرده است و پس از آن نیز متورم شده و بلافاصله منفجر شده است.

همان طور که در عکس دیده می‌شود.تورم و انفجار آیفون شدید بوده، طوری که کامل خم شده و نمایشگر از بدنه جدا شده است. اپل در این مورد چیزی نگفته است. اما می‌دانیم این اولین بار نیست که آیفون 7 منفجر می‌شود. چند ماه پیش نیز خبر انفجار آیفون دیگری شنیده شد، اما این بار افتادن آیفون روی زمین ممکن است آسیب زیادی به آن وارد کرده باشد .و به همین دلیل دستگاه منفجر شده باشد.

نمی‌توان در مورد این اتفاق اظهار نظر قطعی کرد و ممکن است باتری از قبل آسیب دیده باشد. آیفون‌های افراد بسیاری هر روز از دستشان رها می‌شود و به زمین می‌افتد، اما هیچ کدام منفجر نمی‌شود. شاید هم باتری این دستگاه از ابتدا مشکلی داشته است.

منبع: صبحانه

شرکت Xiaomi آنچنان تاریخچه ای ندارد، این کمپانی از سال ۲۰۱۰ به صورت یک استارتاپ شروع به کار کرده و اکنون به صورت جهانی در حال گسترش بوده و به خوبی بیزینس اختصاصی خودش را در جای جای دنیا بسط می دهد.

این کمپانی از معروف ترین های تولید کننده تلفن همراه در کشور خودش یعنی کشور چین است و بدون شک تعداد افراد بسیار کمی هنوز در سرتاسر دنیا از این کمپانی و پیشینه آن اطلاعاتی دارند!

با کیوسک نت همراه باشید تا به با هم به نکات جالبی راجع به این کمپانی بپردازیم:

xiaomi-mi-logo-w782

نام این کمپانی مبهم است!

با توجه به سخت بودن تلفظ لغات چینی در ابتدای مسیر این شرکت، کلمه Xiaomi برای افرادی که با زبان خاص سرزمین پهناور چین آشنایی نداشتند بسیار سخت بود، هنوز هم در میان فارسی زبان ها این برند با عنوان هایی نظیر “شائومی” و یا “شیائومی” خوانده می شود. راستش را بخواهید به نظر مورد اول یعنی “شائومی” صحیح تر است، اما در ویدئوی های انگلیسی که توسط امریکایی ها محصولات این شرکت بررسی می شود تلفظ “شیائومی” هم رواج دارد.

اگر از معنای و مفهوم این لفظ در زبان چینی بپرسید باید بگوییم که با توجه به تحقیقات ما عنوان این برند معنا و مفهوم دقیقی ندارد! 小米 (Xiao و Mi) ترجمه تحت اللفظی این کلمه در به زبان اصلی اش به معنای “برنج کوچک” است!

این سرکت با سیاست خاص خودش محصولاتش را با عنوان پیشوند Mi نامگذاری می کند، و سعی در پیوند زبان چینی با عناوین لاتین انتخابی برای محصولاتش دارد. “Mi” در لغت به معنای قلب بوده و در ابتدای نام محصولات این شرکت قابل مشاهده است (Mi, Mi Note یا RedMi) این ایده خوب باعث شده تا یکپارچگی در میان نام محصولات این کمپانی به چشم بیاید و مورد قبلو  غیر چینی ها هم قرار بگیرد.

یک استارتاپ بی نظیر!

سال ۲۰۱۵ یک سال بی نظیر برای کمپانی Xiaomi بود. در اروپا استارتاپ های جمع و جوری نظیر Uber با کمتر از ۳۰ نفر کارمند سعی می کنند برای خودشان عنوان دست و پا کنند، در حالی که در کشور چین شرکتی نظیر شیائومی در کمتر از ۴ سال از برپایی و اساس کاری استارتاپ اکنون ارزشی معادل ۲۰ میلیارد دلار دارد!

جالب است بدانید شرکت Xiaomi اکنون بیش از ۸۰۰۰ نفر پرسنل استخدام شده دارد، در حالی که شرکت رقیبی مثل هواوی دارای ۱۷۰٫۰۰۰ نفر پرسنل مشغول به کار تنها در کشور چین است.

androidpit-xiaomi-mi-band-2-review-4-w782

شیامی

کسب و کار بسیار متنوع

فعالیت در بازار شلوغ کنونی کار بسیار سختی است، همانطور که میدانید شرکت هایی نظیر Sony, Huawei یا Samsung هم در زمینه های مختلفی در سرتاسر دنیا فعالیت می کنند، شرکت Xiaomi هم در زمینه های مختلفی محصولات تکنولوژیک تولید می کند، از ترازوی دیجیتال کرفته تا هواوربرد، دوربین های ورزشی تا هدفون و البته گوشی های تلفن همراه این شرکت از معروف ترین و محبوب ترین محصولات این شرکت است.

برنامه ریزی این کمپانی برای تولید محصولات و لوازم جانبی خاص ستودنی است، چرا که در انبوه ابزار های بی کیفیت و متنوع کنونی بازار می توان روی تجهزیات تولیدی شیائومی که قیمت مناسبی هم دارند حساب باز کرد و باید اعتراف کنیم که از کیفیت در حد معقولی برخورداند.

سیاست جذب نیرو

بزرگترین و ارزشمند ترین دارایی هر کمپانی پرسنل آن است، این مهم در اکثر شرکت های ایرانی جایش را به ساختمان های دو نبش و سرمایه داخل بانک ها داده است.

شیائومی با جذب پرسنل موفق و یا مشاورانی که ایده هایشان در موفقیت این کمپانی راهبردی بوده راه را برای خودش هموار کرده است. مثلا در سال ۲۰۱۳ بود که Hugo Barra که از مدیران سابق توسعه اندروید در گوگل بود به تیم مدیریتی این شرکت چینی پیوست.

سال ۲۰۱۴ بود که Steve Wozniak به عنوان یکی از ۳ بنیانگذار اپل این شرکت چینی را از آینده دار ترین تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیکی در بازار پیش رو دانست. جالب است بدانید بسیاری در دنیا نام دقیق مدیر عامل Xiaomi را نمی دانند و Lei Jun را تنها با نام “استیو جابر چین” به یاد می آورند!

گوشی شیامی

گوشی شیامی

گوشی های شیائومی هم متهم به جاسوسی هستند؟

احتمالا شما هم از جاسوسی های صورت گرفته در سیستم های مخابراتی شنیده باشید، متاسفانه شرکت Xiaomi پیشینه خوبی در این زمنیه ندارد و در سال ۲۰۱۴ بود که در گوشی های Xiaomi RedMi Note و Xiaomi RedMi 1S شاهد اجرای برنامه های جاسوسی بودیم، این اتفاق در کشور های چین، هنگ کنک و تایوان به ثبت رسیده بود. اتفاق بلافاصله پس از تشخیص توسط تیم های تحقیقاتی منتشر منبع:netnevesht